Sign For My Future

Als de klimaatbetogingen van de voorbije maanden al iets duidelijk maken, dan is het dat er een breed maatschappelijk draagvlak is om klimaatactie te ondernemen. Jong en oud, klein en groot, ondernemer, ambtenaar, werkzoekende: iedereen liep mee.

 
 

Onze politici blijven nog steeds wegkijken en talmen, ondanks de urgentie en het brede draagvlak. Het zal dus aan ieder van ons zijn om na te gaan waar we ons steentje kunnen bijdragen. Iedereen kan een verschil maken: een klein steentje veroorzaakt rimpels in een plas water, vele steentjes een golf. Alle steentjes samen een tsunami.

Toen KlimaatMandaat een paar maanden geleden aanklopte met de vraag of Blue Lines pro bono voor het vertaalwerk wou instaan, hebben we ook geen moment getwijfeld: sure thing!

Waarom? Gewoon omdat het strookt met hoe we ondernemen: sociaal, duurzaam en ecologisch verantwoord. We zijn een vertaalbureau, dus uiteraard vertalen we om er onze boterham mee te verdienen. Maar er mag gerust iets terugvloeien naar wie minder kansen heeft gekregen of naar organisaties die zich inzetten om van deze wereld een betere plek te maken.

Op onze website schreven we al: "Welke wereld willen we voor onze kinderen achterlaten? Het is een vraag die ons oprecht bezighoudt. Een deel van onze winst reserveren we dan ook met plezier voor goede doelen."

En welk mooier, actueler doel dan Sign For My Future?

Teken je ook? https://signformyfuture.be/nl

 
 
 
 
 
 
 
 

Offerte aanvragen?

Overtuig jezelf en vraag een vertaling aan. Wij zetten met plezier ook de puntjes op jouw i.

Vraag offerte

Cookies

We gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Meer info