Mens sana in corpore sano: coworking met welzijn als uitgangspunt

Dat we heel veel zorg hebben besteed aan natuurlijke materialen bij de inrichting van onze nieuwe coworking, kon je hier al lezen. Gezondheid is nu eenmaal ons kostbaarste goed, zeker in tijden van corona. We zijn dan ook verder gegaan dan ecologische bouwmaterialen alleen. Veel verder.

urban jungle

De boom in of liever vergaderen rond de boom? 

Zo is een boom het eerste wat je te zien krijgt wanneer je de coworking space binnenstapt. Geen klein, onnozel boompje maar een uit de kluiten gewassen exemplaar met een bank errond. Ideaal om even informeel te overleggen met je collega-coworkers, of om weg te dromen bij het uitzicht op de dokken en de reflectie van de zon op het water. 

Imponeer je klanten, vergader in stijl 

Vergaderen in stijl doe je in onze serre. Ook als je geen coworker bent en je eens een vergaderzaal nodig hebt, kan je bij ons terecht. Klik hier voor alle info. De ruwe kurkwanden, de vele planten en het grote scherm zorgen voor een inspirerende dynamiek en zullen gegarandeerd een erg positieve indruk maken op je klanten of prospecten. 

Een one-on-one vergaderruimte nodig? Of een ruimte om een podcast of video op te nemen? Je zoektocht stopt hier. Het unieke uitzicht krijg je er gratis bij. 

Planten, planten, planten 

Eind 2021 zullen de boomtoppen van het nieuwe wijkpark onder onze ramen verrijzen. Zo lang wachten op groen zagen we niet zitten. Dus brachten we het groen naar binnen. Planten zorgen nu eenmaal voor zuurstof, zuiveren de lucht en doen endorfines vrijkomen in onze hersenen. Anders gezegd: je voelt je gelukkiger in een groene omgeving. 

Gelukkiger, productiever, gezonder: de coworking van de toekomst is er 

Nog even wat meer over het verband tussen planten en welzijn. Uit studies van onder andere NASA blijkt dat mensen die in een groene omgeving werken 

  1. zich gelukkiger voelen
  2. productiever zijn
  3. meer gefocust zijn
  4. minder last hebben van stress
  5. een hogere immuniteit hebben 

Nog redenen nodig om je werkplek vol te stouwen met planten? 

Claim your flex desk today! 

Wil je graag in onze groene oase werken met zicht op De Nieuwe Dokken? Vanaf oktober is onze coworking space op wandelafstand van station Gent-Dampoort volledig af. Interesse? 

Neem dan contact met ons op. Tip: aarzel niet te lang, want het aantal flex desks is beperkt.  


Offerte aanvragen?

Overtuig jezelf en vraag een vertaling aan. Wij zetten met plezier ook de puntjes op jouw i.

Vraag offerte