Blog - Meet Team Blue!

Blauwelijntje, of de vormgever die in copywriting zijn roeping vond

Zo rond mijn achtste werd ons gedeelde bureaukamertje plots ingepalmd door een derdehandse, vergeelde desktop-pc. Aanvankelijk leek het logge Windows 98-systeem zonder internet tot weinig in staat: een geblokt spelletje van een decennium terug, een sporadische zoekopdracht op Encarta, een primitieve 3D-screensaver … Toch ging ik op onderzoek uit ...

Maak kennis met Sofie

Waarom verpakkingen kopen als het Ohne kan? En waarom alle winst opsouperen als je er ook goede doelen mee kan steunen? Deze COO die eigenlijk gewoon zelfstandig vertaalster wou zijn, draagt het hart op de juiste plaats. Zonder haar was Blue Lines er niet geweest. Maak kennis met Sofie!

Maak kennis met Ilse

Wat ze goed vindt aan haar job: alles, behalve de functietitel. Wat ze er minder aan vindt: niks, behalve de functietitel. Maak kennis met Ilse: onze polyvalente business manager, die zichzelf liever in de markt zet als veelzijdige letterfret. Hipper gesteld: contentmadam.

Maak kennis met Kobe!

Eigenlijk is hij liever niet het onderwerp van een interview, in de spotlight voelt hij zich niet top. Naar onze mening is hij veel te bescheiden, want kwaliteiten heeft hij in overvloed. CAT-specialist, lastige-bestanden-overwinnaar, bierbrouwer, smaakgoochelaar, … Maak kennis met Kobe Vander Beken!

The Manu Is Not The Meal

Staat hij niet achter zijn barbecue, dan zal hij wel aan het repeteren zijn met een van zijn bandjes. Over automechanica moet je hem niets meer leren, ook al neemt hij zelf liever de fiets. Maak kennis met Manu Van Bockstaele: vader van drie, projectmanager en redder-in-nood-bij-gebeurlijke-IT-problemen.