Meet Team Blue!

Door onze klanten worden we wel eens les Bleus, the Blues of Team Blue genoemd. Als je ons maar niet met de smurfen aanspreekt dan zijn we al lang tevreden. Voici les bleus, enchantés !
team_sofie

Sofie De Spiegeleer

Stampte ooit samen met Stef probably the best translation agency uit de grond. Sofie is vertaalster van opleiding en kwaliteitsmanager hors catégorie. De cement van het team ook. Houdt van de beste fietshersteller van Gent en omstreken, haar dochtertjes Mien en Kika, lezen en yoga. Niet noodzakelijk in die volgorde. Heeft ooit geprobeerd te surfen, maar had schrik van al dat wilde water. Sofie zet de puntjes op de i en zorgt ervoor dat elk vertaalproject op wieltjes loopt. Dus ook dat van jou.

Sofie De Spiegeleer sofie@bluelines.eu
team_stef

Stef Van De Gehuchte

Stef is vertaler - toch van opleiding - en papa van Federica. Gepassioneerd door surfen, Amerikaanse literatuur, reizen en planten. Bezieler van The Jungle, onze co-office. Spendeert dagelijks minstens een uur aan de verzorging van de planten, wat hem de titel 'plant manager' opleverde. Hoek af en sociaal. Heeft soms een grote mond. “Altijd!” zegt Sofie. Zet de lijnen uit en speelt de baas bij Blue Lines. Voor zover dat nodig is met dit geoliede superteam. Zal nooit een nebbiolo afslaan en dineert het liefst in stijl bij Nzet. Wist je trouwens dat de chef-kok tolk is van opleiding?

Stef Van De Gehuchte stef@bluelines.eu
team_ilse

Ilse Criel

Ilse houdt van woorden en van wat je ermee kan doen. Verkiest luisteren boven praten en is nieuwsgierig naar het verhaal in elke mens. Mama van drie kleine schatten. Loopt regelmatig flink wat kilometers om stoom af te blazen. Haar favoriet restaurant? Tanuki in Brugge! Durft ook al eens van een IPA Delta te nippen. Staat Stef en Sofie met raad en daad bij in het dagelijkse management, maar houdt niet zo van dure functietitels. Goede wijn behoeft geen krans, die drink je. Of zoiets.

Ilse Criel ilse@bluelines.eu
team_manu

Manu Van Bockstaele

Het zal je niet verwonderen: ook Manu is vertaler van opleiding, projectmanager pur sang en vader van drie. Hoe hij het klaart, weten we niet, maar hij vindt toch nog de tijd om gitaar en bas te spelen bij twee Gentse bands. Bijkomende weetjes over Manu: loop je in Gent rond en ontwaar je ergens de geur van barbecue? Dan is de kans statistisch gezien vrij groot dat Manu er voor iets tussenzit. Nog eentje: zijn huis staat in de buurt bekend als 'het clubhuis'. Ja, Manu is nogal sociaal. En bourgondiër. Santé!

Manu Van Bockstaele manu@bluelines.eu
team_virginie

Virginie Pira

Qu’est-ce que tu dis ? Virginie is onze Franstalige projectmanager. Tijdens haar Erasmus-uitwisseling in Gent bleef ze plakken aan een zekere Tim. Intussen werd die ontmoeting bekroond en bezegeld met de schattige Alice. Bij Blue Lines begon haar succesverhaal met een geweldige stage. Precies wel een gewoonte, zo blijven plakken waar het goed is, want Virginie is hier ondertussen al jaren rots in de branding. Haar vrije tijd vult ze met haar twee passies: vertalen en paardrijden. Niet tegelijkertijd, welteverstaan.

virginie@bluelines.eu
team_margo

Margo Van Thienen

Margo is grafisch vormgever met een uitgesproken passie voor talen. Met die magische combinatie levert ze jouw vertalingen in de gewenste lay-out. Kwam ons team projectmanagers pas recent vervoegen maar is er nu al niet meer weg te denken. Eentje uit de duizend. Of maak daar maar een miljoen van. Haar zonen en vriend denken er net zo over. Niet dat de andere collega's minder sympathiek zijn - verre van - maar Margo is toch een beetje het zonnetje op kantoor.

Margo Van Thienen margo@bluelines.eu
Kobe

Kobe Vander Beken

Het lijkt symptomatisch te worden bij Blue Lines, maar het is wat het is en misschien maar best ook: Kobe is vertaler van opleiding. Hij deed een pak ervaring op in de vertaalsector, als projectmanager en quality controller. Zijn Spaans kwam al snel van pas, want hij zocht de moeder van zijn kroost in Peru. Waarom in Gent zoeken wat je ook in Latijns-Amerika kan vinden? Kobe weet van aanpakken, zoveel is zeker. Toen hij geen betaalbare importbiertjes vond in Peru, sloeg hij zelf aan het brouwen met lokale kersen en granen. Thuis tovert hij de heerlijkste Peruviaanse gerechten uit zijn kookpotten, en de beste pisco sour uit zijn cocktailshaker. Kort samengevat: Kobe is een veelzijdige, ervaren projectmanager, die ook in de keuken rendeert. Daarmee past hij nu al perfect in ons team. Nu nog een datum prikken voor een pisco sour. Salud!

Kobe Vander Beken kobe@bluelines.eu

Ons team vervoegen?

Bij Blue Lines zijn we steeds op zoek naar uitzonderlijk vertaaltalent. Naar vertalers, tolken en copywriters die net zoals ons de lat graag hoog leggen en de puntjes op de i zetten. Uit passie voor taal en vertaling. Let wel, jezelf de hemel inprijzen of ons een cv vol dure woorden toesturen is niet genoeg. Wie voor ons wil werken, moet zich eerst bewijzen door zich door onze vertaaltest te worstelen. Con brio uiteraard!

Blue Lines info@bluelines.eu