Probably the best translation agency in the world?

Die tagline moet je verdienen.

Wij, bescheiden? Niet echt. Maar gooien met pluimen en zwaaien met wierook – of omgekeerd – dat laten we liever over aan onze klanten.


Misschien alleen nog even dit, omdat je aandringt: Blue Lines werd geselecteerd om de homepagina van Manuel Barroso, de voormalige voorzitter van de Europese Commissie, te vertalen. De vertaaldienst van de Europese Commissie (DGT) vertrouwde op Blue Lines om de kwaliteit van haar Oost-Europese vertalingen te controleren. Ook Vlerick Business School zweert bij Blue Lines – omdat alleen het beste goed genoeg is. Ons geheime recept? Streng geselecteerde moedertaalsprekers & vergelijkende proeflezing door een tweede moedertaalspreker.

Goed, beter, best: bij Blue Lines doen we er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. Uit passie en uit overtuiging. Omdat we willen dat jouw communicatie in alle talen scoort. Probably the best motivation in the world.

"Ik kies er bewust voor om met jullie te werken, gewoon omdat ik altijd moet kunnen rekenen op de kwaliteit van de vertalingen en omdat er soms scherpe deadlines moeten worden gehaald. En jullie maken dat keer op keer waar. Why change a winning team?"

Wim Vanackere - Real Garant

Nog eens heel erg bedankt voor alle vlotte vertalingen.

Elisabeth - King George

Mijn vertrouwen in Blue Lines is met de jaren alleen maar gegroeid. Omdat jullie doen wat jullie beloven, en omdat dat ook blijft duren, zelfs als een klant al lang ‘binnen’ is. Wat even belangrijk is als de kwaliteit van de vertalingen, is stiptheid.

Patricia Rousseau - Vlerick Business School

Dank je voor de vertaling, we waren echt onder de indruk.

Valérie - Lampiris

Your translators are the best, zeg het hen maar! En jullie ook uiteraard!

Sam - Com & Co

De duitste vertaling voor EU-GEI was uitstekend, een van de beste die ik ooit onder ogen heb gekregen.

Jo - TIPIK

Offerte aanvragen?

Overtuig jezelf en vraag een vertaling aan. Wij zetten met plezier ook de puntjes op jouw i.

Vraag offerte