Tastbare communicatie is veel minder vluchtig en straalt vertrouwen uit. Maar als je in een brochure investeert, wil je natuurlijk wel dat die gelezen wordt en niet rechtstreeks in de papiermand belandt. Daarom is steengoede copywriting naast een slimme vormgeving essentieel om je doelgroep te verleiden.

Copy die blijft plakken

Een pakkende titel, een intro die je gek maakt van verlangen: onze copywriters weten van wanten wanneer het over begeesterende copy gaat. Ze kennen elke offline format als hun broekzak en schikken er met de nodige expertise hun woorden naar. Deze drie pijlers zijn alvast onontbeerlijk voor geslaagde offline copy:

  • Wervend: een brochure of folder moet vlot en aantrekkelijk geschreven zijn. De lezer moet gebeten zijn door jouw verhaal en zin krijgen om meer te weten te komen over je product of service. Daarbij doet een sterke wisselwerking tussen tekst en beeld wonderen.
  • Glashelder: een brochure of folder bevat de nodige informatie en details, maar heeft vooral een heldere boodschap. Daarom moet de tekst overzichtelijk gestructureerd zijn, met titels en tussentitels, én de hoofdboodschap in de verf zetten.
  • Activerend: natuurlijk willen we dat jij meer verkoopt. Onze copywriters verzinnen voor jou een sterke call to action en weten je lezer over de streep te trekken.

 

Writers zonder block

Ieder zijn specialiteit. De copywriter die jouw folder of brochure schrijft, moet niet alleen een gouden pen hebben, maar ook een specialist zijn in jouw domein. Na een kort oriënterend gesprek trommelen we de copywriter op die ons geknipt lijkt voor jouw project. Daarbij houden we rekening met het thema/onderwerp en de beoogde stijl. We laten hem of haar los op jouw briefing en binnen het vooropgestelde tijdsbestek blazen we je van je sokken met een wervelende tekst.

Vertaling van de bovenste plank

Wil je de brochure in meerdere taalversies laten drukken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we hebben een jarenlange ervaring in vertaling en transcreatie. We vertalen jouw content naar alle courante talen en werken daarvoor enkel met native speakers. Op basis van jouw instructies kunnen we dus meteen aan de slag: de documenten worden intern overgebriefd en gecheckt en jij hoeft daar helemaal niets voor te doen. Onestopshop!

 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare copywritingpartner voor print? Wil je ook zo’n brochure die deuren opent? Jij vraagt, wij schrijven en vertalen!

Meer tips, tricks en weetjes ontvangen?