Hands-on content support voor jouw marketingteam

Blijft jouw content in de ideeënfase steken? Staan je strategie en productaanbod op punt, maar blijft je to-dolijst uitbreiden met wilde social media plannen en concepten voor blogs en nieuwsbrieven die maar niet tot uitvoer komen? Kortom: heb jij vooral nood aan hands-on contentcreatie zonder liflafjes? Dan is Blue Lines dé contentpartner voor jou!

bl-projectmanager-margo

Met deze content helpen we jou vooruit, online en offline

Online content

 

Offline content

  • Presentaties die blijven boeien
  • Brochures, flyers en hand-outs voor beurzen
  • Jaarverslagen en bedrijfsmagazines
  • Banners en posters met eye-catching shortcopy

Benieuwd wat onze klanten over onze contentaanpak denken? We vroegen het aan Veerle van Addax Motors!

Blue Lines client Addax car
VEERLE BLONTROCK, STRATEGIC MARKETING MANAGER BIJ ADDAX MOTORS:
Blue Lines is de ideale partner voor Addax Motors’ contentmarketing. Hun passie voor creatief taalgebruik, de no-nonsenseaanpak, hun oprechte interesse in ons verhaal, de kwaliteit van hun copy in alle talen, de manier waarop ze inspelen op top topicals en op onze missie … We zijn ervan overtuigd dat twee kleine, gepassioneerde bedrijven samen grootse zaken kunnen realiseren. Content draait ook om mensen en waarden, en die elementen vinden we helemaal terug in onze samenwerking!

Extra handen maken licht werk

Jij de strategie, wij de uitvoering

Staat je marketingstrategie op punt, maar kom je handen te kort om alles bol te werken? Ons team van creatieve content creators geven jullie graag een duwtje in de rug!

Nieuwe én herwerkte content

We maken content from scratch, maar kijken ook steeds naar quick wins op bestaande content. Blogs, newsletters, social media campagnes, … we geven er onze draai aan!

Deel van jouw raderwerk

Werk je al samen met externe partners (reclamebureau, web agency, …)? Ideaal! We maken graag kennis, zodat jij in de toekomst maar één partij moet briefen.

Concept, copy én vertaling

We schrijven je content van concept tot vertaling. Zo heb je onmiddellijk goed marketingmateriaal in al je werktalen.

Bye-bye ellenlange meetings

Eén keer per kwartaal komen wij bij jou op kantoor input verzamelen. Daarnaast houden we maandelijks een korte check-in call voor feedback en om de next steps te bepalen. That’s it!

Minimum Effective Dose

We maken zoveel content als nodig, maar ook niet méér dan nodig. Samen bepalen we jouw ‘minimum effective dose’: wat is het minimum aan content waarmee je de grootste impact maakt?

Blue Lines content team

Beter connecteren en converteren met content die echt scoort?