De boom in of liever vergaderen rond de boom?

Zo is een boom het eerste wat je te zien krijgt wanneer je de coworking space binnenstapt. Geen klein, onnozel boompje maar een uit de kluiten gewassen exemplaar met een bank errond. Ideaal om even informeel te overleggen met je collega-coworkers, of om weg te dromen bij het uitzicht op de dokken en de reflectie van de zon op het water.

Imponeer je klanten, vergader in stijl

Vergaderen in stijl doe je in onze serre. Ook als je geen coworker bent en je eens een vergaderzaal nodig hebt, kan je bij ons terecht. Klik hier voor alle info. De ruwe kurkwanden, de vele planten en het grote scherm zorgen voor een inspirerende dynamiek en zullen gegarandeerd een erg positieve indruk maken op je klanten of prospecten.

Een one-on-one vergaderruimte nodig? Of een ruimte om een podcast of video op te nemen? Je zoektocht stopt hier. Het unieke uitzicht krijg je er gratis bij.

Planten, planten, planten

Eind 2021 zullen de boomtoppen van het nieuwe wijkpark onder onze ramen verrijzen. Zo lang wachten op groen zagen we niet zitten. Dus brachten we het groen naar binnen. Planten zorgen nu eenmaal voor zuurstof, zuiveren de lucht en doen endorfines vrijkomen in onze hersenen. Anders gezegd: je voelt je gelukkiger in een groene omgeving.

Gelukkiger, productiever, gezonder: de coworking van de toekomst is er

Nog even wat meer over het verband tussen planten en welzijn. Uit studies van onder andere NASA blijkt dat mensen die in een groene omgeving werken

  1. zich gelukkiger voelen
  2. productiever zijn
  3. meer gefocust zijn
  4. minder last hebben van stress
  5. een hogere immuniteit hebben

Nog redenen nodig om je werkplek vol te stouwen met planten?

Claim your flex desk today!

Wil je graag in onze groene oase werken met zicht op De Nieuwe Dokken? Vanaf oktober is onze coworking space op wandelafstand van station Gent-Dampoort volledig af. Interesse?

Neem dan contact met ons op. Tip: aarzel niet te lang, want het aantal flex desks is beperkt.

Meer tips, tricks en weetjes ontvangen?