Welk plan? Ons jaarlijkse ‘wereldverbeteraarsbudget’ in jullie handen leggen! Een eenvoudige stem op onze website volstond om een van onze favoriete initiatieven te steunen.

De drie organisaties die we hiermee in de bloemetjes willen zetten, zijn stuk voor stuk topinitiatieven gerund door schatten van mensen.

  • Go Forest inspireert en motiveert ondernemers en particulieren om toekomstgericht te handelen. Hoe? Door bomen te planten in die regio’s waar ze het hardst nodig zijn en waar ze de grootste impact hebben.
  • Littekens is een community van jongeren die elkaar inspireren door (op zoek naar) zichzelf te zijn. Een plek to get your life back on track.
  • NGO SECAM vangt Congolese kinderen in moeilijke leefomstandigheden op en geeft ze de basis die ze nodig hebben om te kunnen groeien: voeding, onderwijs, medische bijstand, een thuis.

 

178 stemmen later kwam de volgende verrassing uit de bus: alle initiatieven kregen bijna evenveel stemmen. Een pak van ons hart, want als het van ons afhangt, verdient elk project evenveel steun en erkenning.

Lang verhaal kort: dankzij jullie talrijke stemmen krijgen Go Forest, Littekens en NGO SECAM binnenkort elk een vrolijke 1000 euro toegestuurd. En wij konden het jaar starten met uitzicht op een beetje meer zuurstof, meer liefde, meer warmte. From Blue Lines with lots of love!

Meer tips, tricks en weetjes ontvangen?