Jungle II: Coworking Revisited

Een werkplek waar mensen zich echt goed voelen: dat is het opzet van Jungle, onze coworking office. Hoe we dat klaarspelen? Met natuurlijke materialen als hout, kurk en leemverf, een indrukwekkende kolonie luchtzuiverende planten en een locatie om wauw tegen te zeggen.

IMG_4340
w600h600zcCq85_IMG_4376klein
Faarbynight

Formule

Dit mag je verwachten: een multifunctionele vergaderzaal met ruwe kurkwanden en een dito plafond, een gezellige keuken in serrestijl, ruime werkplekken en een een-op-eenruimte met comfortabele Eames lounge chair. Het fantastische zicht op de dokken, waar de oude havenziel nog rondwaart, krijg je er gratis bij. En dan zwijgen we nog over het park dat weldra onder onze ramen zal verrijzen en het strandje wat verderop. Ons gebouw (de Faar, getekend door Stéphane Beel) ligt op vijf minuutjes wandelen van station Gent-Dampoort. Combineer dat met een plooifiets en zeg je wagen maar adieu. En nu we toch groen bezig zijn: de Faar is – net als de hele Nieuwe Dokken-site - volledig klimaatneutraal, met een eigen circulair afvalwater- en energiecircuit.

Om het voldoende ruim (en coronaproof) te houden, bieden we maar een beperkt aantal flex desks aan. Kies hieronder de formule die het best bij je past:

  • 150 euro: 5 dagen/maand, 30 euro per extra dag, inclusief 1 uur vergaderzaal
  • 250 euro: 10 dagen/maand, 25 euro per extra dag, inclusief 3 uur vergaderzaal
  • 450 euro: 24/7, vaste plaats, inclusief 8 uur vergaderzaal

Geen flexwerker maar behoefte aan een originele vergaderzaal? Voor een uur vergaderen betaal je 30 euro, voor een hele dag 180 euro. In die prijs zijn wifi, koffie/thee/water en biologische versnaperingen inbegrepen. Als flexwerker betaal je 25 euro per extra uur vergaderzaal en 125 euro voor een hele dag.

Boek een bezoek!