Co-office

Over de eindeloze voordelen van coworking is al heel wat inkt gevloeid. Wij gaan hier dus niet in herhaling vallen. Wat we wel kwijt willen: toen we ons kantoor voor het eerst bezochten, raakten we op slag verliefd. Bakstenen muren, glazen scheidingswanden, betonnen vloeren en hoge ramen: het is een magische plek waar het aangenaam werken is.

Toen we dan ook nog eens begeesterd raakten door de TED Talk van Kamal Meattle (How to grow fresh air), besloten we onze kantoorruimte vol te stouwen met planten. Tot zover de ontstaansgeschiedenis van The Jungle. Probably the greenest co-working space in the world.

 

color1
color2
color3

Formule

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom houden we het graag simpel en stellen we een enkele formule voor:

Voor 275 euro (exclusief btw) krijg je een vaste werkplek in het groen, ben je 24/7 welkom, kan je heel de dag koffie of thee slurpen en kan je rekenen op supersnelle wifi.
Je hoeft je werkplek uiteraard ook niet zelf te poetsen. Daar zorgen wij wel voor. Voor alles eigenlijk. Dus ook voor onze mooi ingerichte vergaderzaal en keuken. De leuke buren krijg je er gratis bovenop.

Lijkt The Jungle jou de geknipte plek? Stuur ons dan een mailtje voor een bezoek of boek je fixed desk meteen, want de plaatsen zijn beperkt!

Boek een bezoek!

Cookies

We gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Meer info