Jouw project verdient copywriting die écht werkt

Heb je een fantastisch idee, een geweldig product of een onmisbare dienst, maar vind je niet de juiste woorden om er wervend over te communiceren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren copywriters kunnen het namelijk bijzonder goed uitleggen.

Wat is copywriting?

Copywriting is wervend schrijven of schrijven met als doel de lezer te activeren. Een goede copywriter weet een idee, product of dienst echt te verkopen. We spreken bijgevolg ook wel van ‘commercieel schrijven’. 

Content writing of tekstschrijven is algemener en hoeft niet per se een commercieel doel te hebben.

Tegenwoordig worden teksten vaak geschreven met als doel online door de doelgroep gevonden te worden. Begrijpen hoe Google teksten scant en waardeert is dan ook het begin van een geslaagde SEO-copywriting

Wat is de impact van copywriting?

Slim geschreven copy werkt dus activerend. Concreet? Meer klanten, meer omzet, meer resultaat! Professionele copywriters begrijpen wat voor jouw doelgroep belangrijk is en maken van jouw verhaal een waar succesverhaal.

Alles begint natuurlijk bij jou

Jij hebt alle informatie die we nodig hebben om je idee te kunnen vertalen in grensverleggende copy. Wat we graag willen weten over jouw project? Met deze vragen komen we alvast een heel eind: 

 • Wat wil je precies bereiken?
 • Wie wil je bereiken?
 • Wie zijn je concurrenten?
 • Wat is je missie?
 • Waarmee help jij je klanten, waarmee maak je voor hen het verschil?
 • Wat is jouw tone of voice? 

Om het je makkelijk te maken, kan je gewoon onze checklist gebruiken om onze copywriter te briefen. 

Hoe we werken? Dit is ons stappenplan:

 • Eerste contact: je legt een van onze projectmanagers uit wat je project precies inhoudt
 • Introductie copywriter (alleen bij grotere opdrachten): je hebt een kort contact met een copywriter die voeling en ervaring heeft met gelijkaardige projecten 
 • Offerte: de projectmanager bezorgt je een prijsofferte
 • Briefing: je instrueert de copywriter tot die al het nodige weet om de opdracht te kunnen uitvoeren
 • Schrijfproces: de copywriter schrijft je copy
 • Feedback: jij geeft feedback - de copywriter past de tekst aan waar nodig 

Klaar voor actie? Bel of mail ons voor een kennismaking!

Voor elk teksttype de juiste schrijver

Een informerend persbericht, een aantrekkelijk jaarverslag, een wervende brochure of een volledige nieuwe website? Je kan voor elk teksttype bij ons terecht. 

Hier alvast een voorsmaakje van ons copy-menu

Meer weten over onze copywriters? Download de brochure!

Voor elke sector een vakspecialist

Je vraagt je natuurlijk af of wij wel de juiste partner zijn voor jouw specifieke project. Omdat een moderedacteur niet per se ook een IT-specialist is, hebben we een netwerk van vakspecialisten uitgebouwd: medisch, business, technologie, pr, immobiliën en bouw, video, social profit, financiën en verzekeringen, onderwijs, groothandel, voeding en gezondheid

Of je nu een (middel)groot bedrijf hebt in B2C of B2B, of een communicatiebureau, we ondersteunen jou en je klanten met slimme copy die deuren opent.

Samen een succesverhaal schrijven? Bel of mail ons om jouw project te bespreken!

SEO-copywriting: schrijven om te converteren

Wil je vlotter gevonden worden met een website die scoort? Dan zetten we onze gespecialiseerde SEO-copywriters aan het werk. Zij schrijven online teksten die relevant zijn voor jouw doelgroep én voor zoekmachines zoals Google.

Het resultaat? Meer bezoekers, meer leads, meer verkoop.