Team

Maak kennis met team Blue: een bonte verzameling talige talenten, managerial maestro’s en creatieve kronkels. Wie je ook aan de lijn krijgt, het enthousiasme krijg je er gratis bij.

Katleen Peeters

Als managerial spring-in-‘t-veld schakelt Katleen voortdurend tussen Blue Lines en zusterbedrijf Outsource. Geef haar maar een onvoorspelbare agenda en veel uitdaging. Haar credo? Hard werken, veel reizen! En leestips zijn ook welkom.

Margo Van Thienen

Margo is grafisch vormgever met een uitgesproken passie voor talen. Met die magische combinatie levert ze jouw vertalingen in de gewenste lay-out.

Manu Van Bockstaele

Loop je in Gent rond en ruik je de geur van barbecue? Dan is de kans statistisch gezien vrij groot dat Manu er voor iets tussenzit. Zijn huis staat in de buurt bekend als 'het clubhuis'. Ja, Manu is nogal sociaal. En bourgondiër. Santé!

Kobe Vander Beken

Kobe is een veelzijdige, ervaren projectmanager, die ook in de keuken rendeert. Daarmee past hij perfect in ons team. Nu nog een datum prikken voor een pisco sour. Salud!

Kirsten Merlaen

Kirsten is een sympathieke, gedreven talenknobbel en een ervaren projectmanager. Ze studeerde Engels en Spaans, en verdiepte zich nadien ook in economie, communicatie en management. En of we nog veel gaan bijleren van Kirsten!

Virginie Pira

Qu’est-ce que tu dis ? Virginie is onze Franstalige projectmanager. Haar vrije tijd vult ze met haar twee passies: vertalen en paardrijden. Niet tegelijkertijd, welteverstaan.

Vanessa Tondeur

Vanessa studeerde aan het ISTI en is sindsdien niet te stoppen als vertaler. Tussen de opdrachten door droomt ze van Disneyland en haar pensioen op het paradijselijke Corsica. On ne vit qu’une fois, quoi !

Lotte De Smedt

Lotte is een sportief buitenmens, people person, cultuurvriend en een deksels goeie projectmanager. Piacere di conoscerti, om het maar eens in haar afstudeertaal te zeggen!

Robin Candaele

We kunnen Robin nog het best omschrijven als de contradictie in hoogst eigen persoon: jong van geest, oud van ziel. Grafisch vormgever van opleiding, maar een geboren schrijver.