Team

Maak kennis met team Blue: een bonte verzameling talige talenten, managerial maestro’s en creatieve kronkels. Wie je ook aan de lijn krijgt, het enthousiasme krijg je er gratis bij.

Stef Van De Gehuchte

Stef is vertaler - toch van opleiding - en papa van Federica. Gepassioneerd door surfen, Amerikaanse literatuur, reizen en planten. Bezieler van The Jungle, onze co-office.

Margo Van Thienen

Margo is grafisch vormgever met een uitgesproken passie voor talen. Met die magische combinatie levert ze jouw vertalingen in de gewenste lay-out.

Manu Van Bockstaele

Loop je in Gent rond en ruik je de geur van barbecue? Dan is de kans statistisch gezien vrij groot dat Manu er voor iets tussenzit. Zijn huis staat in de buurt bekend als 'het clubhuis'. Ja, Manu is nogal sociaal. En bourgondiër. Santé!

Kobe Vander Beken

Kobe is een veelzijdige, ervaren projectmanager, die ook in de keuken rendeert. Daarmee past hij nu al perfect in ons team. Nu nog een datum prikken voor een pisco sour. Salud!

Virginie Pira

Qu’est-ce que tu dis ? Virginie is onze Franstalige projectmanager. Haar vrije tijd vult ze met haar twee passies: vertalen en paardrijden. Niet tegelijkertijd, welteverstaan.

Kirsten Merlaen

Kirsten is een sympathieke, gedreven talenknobbel en een ervaren projectmanager. Ze studeerde Engels en Spaans, en verdiepte zich nadien ook in economie, communicatie en management. En of we nog veel gaan bijleren van Kirsten!

Ilse Criel

Ilse houdt van woorden en van wat je ermee kan doen. Verkiest luisteren boven praten en is nieuwsgierig naar het verhaal in elke mens.

Robin Candaele

We kunnen Robin nog het best omschrijven als de contradictie in hoogst eigen persoon: jong van geest, oud van ziel. Grafisch vormgever van opleiding, maar een geboren schrijver.